Christoffersen & Knudsen A/S

Renovering af boliger i Ellemarken, Køge

Information om renoveringGenerel information om byggeriet

Så er vi igang...

Arbejdet omfatter følgende:
- Demontering og bortskaffelse af eksisterende brugsvandsinstallation.
- Demontering og genmontering af sanitet – håndvaske, toiletter og badekar, inkl. armaturer.
- Komplet anlæg for koldt- og varmt brugsvand inkl. cirkulation for varmt brugsvand samt  afløb.
Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med bade- og toiletforhold i renoveringsperioden, på de varslinger som vil blive afleveret direkte i din postkasse.
Du kan også læse mere ved at klikke på linket med "varslinger".Sidste nyt...

Fredag, den 23. november 2018.

Der er åbent for personlige henvendelser mandag kl. 8.00 - 10.00 på byggepladskontoret eller på telefon 22 17 35 14. Der er også åbent for telefoniske henvendelser torsdag kl. 14.00 - 15.00. I kan også skrive til os på ellemarken@chkn.dk.

Information fra tidligere opslag...

Vi arbejde nu i de sidste opgange - Gymnasievej 179 og 209 - med renovering af vand- og afløbsrør. Det er de aller sidste opgange vi er gået i gang med at renovere her i Ellemarken og arbejdet lakker mod ende. Vi har været i gang siden oktober 2016 og vi forventer at være færdig inden juletid 2018. Vi renovere sideløbende i de lejemål, der skal have nyt badeværelse og de sidste nye badeværelser forventes at være færdige først i det nye år. Der bliver ikke lagt flere varslinger på hjemmesiden.

Rev. tidsplan for renovering af nye badeværelser er lagt på hjemmesiden torsdag, den 27. september 2018.

Rev. tidsplan for renovering af vand- og afløbsínstallationer er lagt på hjemmesideng fredag, den 31. august 2018. Det omhandler ændringer af startdato for de tilbageværende opgange.

I forbindelse med brug af toilettet i de udlånte badevogne MÅ DER KUN  BENYTTES TOILETPAPIR I TOILETTET. Alt anden affald, så som vådservietter, bind, ørepinde, vatrundeller, makeup renseservietter, skumvaskeklude m.m. SKAL smides i skraldespanden og ikke i toilettet. Den kværn, der sidder under badevognen går itu og den pågældende badevogn bliver oversvømmet. Det går ligeledes ud over dine 2 andre naboer, der har baderum i samme vogn.

Vedr. varmt vand i hanerne: I de blokke, hvor der ikke er monteret nye vandrør i kælderen og der er sat midlertidige Pex-rør op, skal I lade det varme vand løbe lidt længere.

Af sikkerhedsmæssige årsager åbner vi ikke de mails, der bliver afvist som spam. Såfremt du har sendt os en mail og ikke får svar på denne bedes du kontakte os på tlf. 22 17 35 14. Evt. lægge en besked på telefonsvaren. Vi vil efterfølgende kontakte dig.

På byggepladsskiltet for enden af den grønne allé kan I se alle indvolverede parter i forbindelse med den igangværende renovering.